3 gode råd til booking af band til konfirmation

3 gode råd til booking af band til konfirmation

Har du lyst til at booke et band til den kommende konfirmation, er der her et par gode råd, som du kan læne dig op af, når du skal finde det rette band til festen.

Uanset hvad, er det meget vigtigt, at du vælger et band, som du er vild med, og som du mener kan spille op til sådan en konfirmation. Konfirmanden skal også gerne gå med til valget af band, hvis du vælger at booke band.

Er du i gang med at planlægge en konfirmation i Jylland, så finder du konfirmationskjoler Vejle her.

Få en aftale på skrift

Når du har valgt et band, og du er i gang med at booke dem, er det meget vigtigt, at du får en aftale på skrift. På den måde opstår der ikke tvivl om, hvad der er blevet aftalt, hvornår bandet skal være der, og hvor lang tid de skal spille.

Derudover har du også prisen på skrift, når det kommer til afregningen, og dermed kommer der ikke til at være tvivl om, hvor meget du skal betale for underholdningen.

Hvor meget plads skal der bruges?

Dernæst kan det være en rigtig god idé at høre bandet om, hvor meget plads de skal bruge for at kunne spille til konfirmationen. Det kommer ofte an på, hvor mange medlemmer der er i bandet, eller hvilke instrumenter de skal have med.

To personer med en guitar hver skal ikke bruge så meget plads. Et fuldt band med trommer, keys, bas og guitar fylder en del mere. Så hør gerne på forhånd om, hvor meget plads du skal sætte af til bandet i lokalet, så de ikke kommer til at mangle plads, når de skal stille op. Sørg også gerne for at der er strøm til rådighed tæt ved.

Et band koster penge

Når du skal hyre et band, er det meget vigtigt at huske på, at bands koster penge at booke. Nogle gange også mange tusinde kroner. Men tit er der også mange, der skal dele hyren, og det er nu engang det, det koster at hyre live musik.

Så lad være med at prutte om prisen, når du går i gang med at indlede en samtale med et band. De har ofte en fast pris, som de tager for et show, og det er nu engang sådan, det er. De skal også kunne få mad på bordet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.