Find et godt øvelokale til dit band

Find et godt øvelokale til dit band

Er du med i et band, eller har du netop startet et, men har I endnu ikke fundet jer et sted at øve på fast basis, kan det være en glimrende idé at finde et øvelokale til netop det formål.

Der er mange byer rundt omkring i Danmark, der har øvelokaler til bands, hvor du kan leje dig ind sammen med dit band for en fast pris hver eneste måned. Og ofte behøver det ikke at være særlig dyrt at få et øvelokale, alt afhængig hvilken by du kigger i.

Gør det nemt at opbevare jeres udstyr

At have et øvelokale for et band er et must. Ligesom det er et must at have en tourbus, når I begynder at komme på jobs rundt omkring i landet eller udlandet.

Når I har jer et øvelokale, er det nemt at have alt jeres udstyr opbevaret et sted. Så slipper du også for at have alle dine instrumenter stående hjemme ved dig selv, da du kan sætte alt fra guitarer til basforstærkere og trommesæt ned i et øvelokale, hvor det kan stå fast fremover.

Undgå at bruge jeres private hjem som øvelokale

På den måde slipper I også for at bruge jeres private hjem som øvelokaler. Selvfølgelig må man bruge det, der nu engang er til rådighed, men det kan være generende for både familien men også naboer, hvis I skal øve i et privat hjem.

Derfor kan det være en rigtig god ide at skaffe et øvelokale, hvor I kan larme lige så meget, I overhovedet orker, uden at I kommer til at generere nogen undervejs. Øvelokaler ligger tit steder, hvor der er plads til at larme, og så er de som regel godt isolerede, så lyden ikke generer andre.

Lån penge til at købe jeres øvelokale

Har I ikke råd til at anskaffe jeres første øvelokale, kan du altid vælge at tage et lån for at komme godt i gang. Der er som regel mange bands, der ansøger om lån til at betale for øvelokale, instrumenter eller til at indspille musik i et studie.

Du kan finde rentefrit lån her, hvis du er interesseret i det. Så er det nemt at få penge ind på kontoen, og du kan komme i gang med at kigge efter jeres kommende øvelokale med det samme. Så slipper du for at vente i lang tid, og du kan få pengene udbetalt hurtigt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.