3 tips til dig der vil lære at spille musik

3 tips til dig der vil lære at spille musik

Har du mod på at lære at spille musik, og har du ikke tidligere erfaring med det, kan det være en god idé at læne dig op af de tre tips, du får lige her, hvis du gerne vil øge dine chancer for at blive god på det instrument, som du nu engang har kastet dig over.

Mangler du juletræslys i år, kan du nemt finde dem online.

Find et instrument du har det sjovt med

For det første kan det være smart at finde dig et instrument, som du har det sjovt med at spille på. Her kan det være en god idé at prøve et par forskellige af, så du kan være helt sikker på, at du ender med at vælge det rette. Måske er trommer ikke lige dig, eller også kan bas måske være lige dit instrument. Det ved du kun ved at prøve dem af. Så har du endnu ikke slået dig fast på et instrument, er det godt at være åben, indtil du finder det helt rette for dig.

Spar penge ved at lære at spille via Youtube

Hvis du gerne vil undgå at bruge alle dine lommepenge på en underviser, kan det være en rigtig god idé at gøre brug af Youtube i stedet for. Her kan du få gratis undervisning døgnet rundt, og du kan finde instruktioner på stort set alt. Om du så vil lære at spille basun, klarinet eller cajun, kan du gå på Youtube og lære det – kvit og frit. Det er utroligt smart at lære på den måde, og det kan spare dig for en masse penge, som du ellers ville have brugt på en underviser.

Øv dig i en kort periode hver dag

Når du skal i gang med at øve dig, kan det være, at du er ivrig for at komme i gang. Men i stedet for at bruge fire timer hver dag de første par dage og derefter brænde ud, kan det være en rigtig god idé at sætte bare en halv time af hver eneste dag i stedet for. Du kan stadig rykke dig rigtig hurtigt ved at øve dig en halv time hver dag, så længe du bare sørger for at gøre det hver dag. Og alle har en halv time hver eneste dag, hvis de virkelig gerne vil lære noget nyt som at spille et instrument.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.