3 tips til at komme i gang med at streame musik

3 tips til at komme i gang med at streame musik

Har du ikke prøvet at lytte til musik på din mobiltelefon før, men vil du gerne i gang med at streame musik på din smartphone, er det heldigvis ikke det store problem at komme i gang med det.

Her får du tre tips, som du kan bruge i din færd til at lære at lytte til musik på din smartphone.

Find ud af hvilken tjeneste der passer til dig

Først skal du finde en musiktjeneste, der passer bedst til dig. Der er mange at vælge imellem. Den mest udbredte i Danmark er nok Spotify, men der er også flere andre, du kan bruge.

Du kan eksempelvis prøve TIDAL. Eller du kan se, om dit teleselskab tilbyder egen musikstreamingtjeneste, så du slipper for at betale for et sekundært abonnement. Telmore er blandt andet en udbyder, der har sin egen streamingtjeneste, som du bare kan få adgang til, hvis du er Telmore kunde.

Det er i hvert fald værd at undersøge, hvis du ikke er interesseret i at betale mere for at kunne lytte til musik via din mobil.

Gratis eller betalt abonnement?

Du skal også finde ud af med dig selv, om du har lyst til at betale penge for at streame musik, eller om du helst vil have det hele gratis. Hvis du gerne vil have det gratis, er Spotify et rigtig godt bud, da det her er muligt at lave en gratis konto, som ikke koster dig nogle penge at bruge.

Til gengæld skal du slå høre reklamer undervejs, og du har ikke lige så mange fordele, som du vil have med et premium abonnement. Men det er dog stadig en gratis løsning for dig, der gerne vil slippe så billigt som muligt.

Spar på din data – lyt til musik offline

Når du går i gang med at streame musik, skal du være opmærksom på, at du bruger data på din mobil, hver gang du hører et nummer.

Vil du gerne slippe for at bruge din data på det, kan du flere steder hente musikken ned til at lytte offline på din mobil.

Få bredbånd via TV-stikket og hent musikken ned over din egen WiFi. Så kan du altid lytte til din musik, også selvom du ikke har signal på din mobil, eller hvis du ikke ønsker at bruge data på at streame musikken fra nettet af. Det er nemt og enkelt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.