Sådan lytter du til musik på mobilen uden signal

Sådan lytter du til musik på mobilen uden signal

Vil du gerne have mulighed for at lytte til musik på din mobil, selvom der ikke er signal på den, kan du gøre det på en smart og elegant måde.

Der er nemlig kommet en smart funktion i langt de fleste streamingtjenester, som gør det muligt for dig at lytte til din musik, selv når du ikke har forbindelse til nettet. Du kan også bruge det til at spare på din mobil data, hvis du ikke vil bruge den på at streame musik.

Hent ned til offline brug

Du kan nemlig i langt de fleste apps hente musikken ned til offline brug. Hvis du bruger Spotify, TIDAL eller en af de andre musikstreamingtjenester, er det altså muligt at klikke i en funktion, som henter musikken ned lokalt på din enhed. På den måde henter sin mobil altså nummeret fra lageret på din enhed og ikke direkte fra internettet, hvilket gør det muligt for dig at lytte til musikken, selv når du ikke har signal.

Der er også mange filmstreamingtjenester, som har gjort det muligt for dig at gøre det samme med film og serier.

Tjek signalet i området

Er du i tvivl om, hvor godt et signal der er i et bestemt område, kan du altid klikke dig ind på eks. CBB dækningskort og se dækningen for hele landet. Der er også andre dækningskort, hvor du kan se dækningen for alle udbydere i Danmark på en gang.

På den måde kan du altså let slå op og se, hvor god dækning der er ved dit sommerhus eller ved din arbejdsplads. Måske er der en anden udbyder eller et andet netværk, der kan levere en hurtigere og bedre dækning i det område, end dit nuværende?

Skal du skifte udbyder og mobilnetværk?

Det kan være en mulighed for dig at skifte mobilnetværk og dermed også udbyder, hvis du er træt af den dækning, du får hos din nuværende udbyder. Det er nemt og hurtigt, og der kan faktisk være stor forskel på dækningen fra de forskellige teleudbydere rundt omkring i landet.

Der er tre primære mobilnetværk i Danmark, og du kan nemt være ude for, at det kan afhjælpe dit problem at skifte fra et af disse netværk over til et andet.

Du kan nemt se på nettet, hvilke mobilselskaber der er hos hvilke netværk og dermed finde ud af, hvem du skal skifte til, hvis du vil skifte mobilnetværk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.