En musiker skal have en bil med meget plads

En musiker skal have en bil med meget plads

Spiller du musik, og tager du tit ud for at spille foran et publikum, eller har du planer om det, kan det være essentielt at have en bil med nok plads til at have dine instrumenter med dig.

Har du en lille bybil, kan du måske være heldig at få presset en enkelt guitar ind i bilen, men skal du have bare to guitarer eller et par forstærkere med dig, skal du op i en større model. Se Alfa Romeo Giulia her hvis du mangler inspiration til en ny bil.

Hvilke instrumenter skal du have plads til?

Inden du begynder at kigge på ny bil, kan det være en god idé at tænke over, hvor meget du har behov for at have med i bilen.

Skal din bil bruges som tourbus og indeholde alle instrumenter, skal du have en stor model, måske endda en varevogn, hvis du også skal have trommesæt, forstærkere osv. med i bilen. Skal du bare fragte din egen bas eller guitar med frem og tilbage til øvelokalet, kan du komme langt med en almindelig stationcar eller lignende. Læs mere om Falck her, hvis du endnu ikke har fået købt vejhjælp til din bil.

Skal du købe ny bil?

Hvis du står i en situation, hvor du har brug for en større bil til at fragte alle dine instrumenter og forstærkere samt øvrigt udstyr, kan det være en idé at overveje at købe en brugt bil.

Du kan finde mange brugte biler med masser af plads. Og har du brug for et lån til at købe bilen, kan du nemt finde et billån på nettet, hvor du kan få pengene udbetalt inden for ganske kort tid.

Vent med at købe trailer eller tourbus til det er nødvendigt

Mange bands har det med at have en trailer eller en decideret tourbus til alt deres grej. Men det kan være en god idé at vente med at købe dette, indtil du er helt sikker på, at bandet mener det seriøst, og I begynder at få jobs rundt omkring i landet, hvor det er nødvendigt med en trailer eller bus.

I starten kan I nøjes med at leje en trailer eller tourbus, hvis det er nødvendigt. Bliver det for dyrt i længden, og har I rigeligt med jobs, kan I gå i gang med at overveje at købe jeres egen vogn eller trailer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.